Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell3.5g3.9kcal0.8g0g0.1g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.2g0kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.2g0kcal0g0g0g0g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g0.3g0kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka1.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 4.7g4.5kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g18kcal1.8g2g0.2g0g
Valittu annoskoko10g9kcal0.9g1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.5g0.5g0.1g0g
Arvot/100g100g91kcal8.9g9.9g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566