Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2.1g6.7kcal0.6g0g0.5g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g17kcal1.2g0.6g1g0g
Valittu annoskoko10g9kcal0.6g0.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g86kcal5.9g3g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929