Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g8.2g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Hunaja 0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g28kcal0.2g1.4g2.2g0.4g
Valittu annoskoko10g14kcal0.1g0.7g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.1g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g137kcal1g6.9g10.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357