Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus8.4g5.8kcal1.3g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g0.6g3.2kcal0g0g0.3g0g
Valkoviini kuiva 1g0.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g21kcal2.6g0g0.8g0g
Valittu annoskoko10g11kcal1.3g0g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.7g0g0.2g0g
Arvot/100g100g105kcal12.9g0g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972