Gulassi (Valio Reseptit)

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta, jotta se ehtii lämmetä ennen kypsennystä.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet.

Halkaise suippopaprika, poista siemenet ja valkoiset siemenkalvot ja suikaloi paprika.

Kuutioi tomaatit.

Kuumenna voi valurautapadassa.

Lisää lihapalat ja ruskista.

Lisää joukkoon sipulit ja valkosipulin kynnet.

Paista 3 - 4 min, kunnes ne ovat kullanruskeita.

Lisää joukkoon tomaattipyree, paprikajauhe, suippopaprikat ja tomaatit mehuineen.

Paista n. 5 min.
Lisää joukkoon vesi.

Mausta suolalla ja vasikan fondilla Anna muhia liedellä miedolla lämmöllä tai 170-asteisessa uunissa noin 40 min.
Lisää padan joukkoon smetana ja tuorejuusto.

Jatka kypsentämistä vielä n. 10 min. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Tarjoa paistettujen, kuminalla ja paprikajauheella maustettujen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Dasilva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti4g4.4kcal0.9g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla0.6g2.4kcal0g0g0.3g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola0.6g1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g22kcal2g0g1.6g0g
Valittu annoskoko10g11kcal1g0g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.5g0g0.4g0g
Arvot/100g100g108kcal9.9g0g7.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325200