Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 0.6g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5g8.4kcal1g0g0.5g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g2g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g37kcal3.4g1g2g0g
Valittu annoskoko10g19kcal1.7g0.5g1g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.9g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g185kcal17g5g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233