Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse1.1g8.1kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Vesi1.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Mustikka metsä- 2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g56kcal1g8g2g0.4g
Valittu annoskoko10g28kcal0.5g4g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal0.3g2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g274kcal4.9g38.8g9.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172644