Siemensämpylät

Pellavansiemeniä 25 g
Hampunsiemeniä 20 g
Mörby Special sämpylärouhe 50g
Vehnäjauhoja 280 g+grahamj. 185g
Siirappia 40g + suolaa 1,5 tl
kuivahiiva ps, vettä n 5dl
rypsiöljy 50g
Nostata taikina ja käännä se ympäri pari kertaa.

Laita jk odottamaan paistamista vaikka seuraavaan aamuun.

Nostele lusikalla pellille.

Päälle vähän vj. Uuni 230/ 35 min ja tulee rapea pinta, sisältä pehmeä

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Santtunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g0.2g1kcal0g0g0.1g0.1g
Hamppu, siemen0.2g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Grahamjauho luomu (Pirkka) (Pirkka), annos 50g1.7g5.4kcal0.2g1g0.1g0.2g
Siirappi 0.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g42kcal1g6.4g1.6g0.8g
Valittu annoskoko10g21kcal0.5g3.2g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.3g1.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g207kcal4.9g31.4g7.8g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341690