Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3.9g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g9kcal0.8g0.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g5kcal0.4g0.1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g44kcal3.9g1g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260732