Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.2g7.1kcal0.3g1.4g0g0.1g
Kevytmaito (Valio)6.2g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g29kcal1.4g3.4g1g0.2g
Valittu annoskoko10g15kcal0.7g1.7g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.4g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g144kcal6.9g16.8g5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118000