Kevyt Perunasalaatti

Keitä, jäähdytä ja kuori perunat.

Sekoita keskenään jugurtti, sinappi, etikka, ruohosipuli ja persillija.

Mausta pippurilla.

Piloko sekaan sipuli, omena, suolakurkku ja peruna.

Anna vetäytyä jääkaapissa muutama tunti.

Maistuu vielä paremmalta seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persilja0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Turun sinappi, sininen0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton A+ (Valio) 100g, 1dl1.3g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Peruna (vanha, kuorittu)6.3g5.2kcal0.1g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g14kcal0.4g3g0g0.2g
Valittu annoskoko10g7kcal0.2g1.5g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Arvot/100g100g68kcal2g14.9g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=26665