Linssi-kanarisotto

Keitä huuhdotut linssit kypsiksi.

Anna kanapaljojen saada hiukan väriä pannulla.

Silppua sipulit ja laita kaikki kanapalojen kanssa öljyyn kuullottumaan ja kypsymään noin 15 minuutiksi.

Yhdistä myös pakastevihannekset.

Yhdistä linssit, kanat ja kasvikset ja mausta tuoreilla yrteillä ja suolalla jos tarvitsee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamestarin broilerin fileesuikale (pehmeän pippurinen) (Kanamestari), annos 400g5.2g7.3kcal0.8g0.2g0.3g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g1.3g4.2kcal0.3g0.6g0g0.2g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 1.6g5kcal0.4g0.7g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Riisi, täysjyvä, pika (Risella), annos 60g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g38kcal3.2g4g0.6g0.6g
Valittu annoskoko10g19kcal1.6g2g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.8g1g0.2g0.2g
Arvot/100g100g186kcal15.5g19.4g2.9g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355813