Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen4.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti1.5g4.1kcal0g0.1g0.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.9g4.9kcal0.6g0g0.3g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1.2g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio0.2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g27kcal1.8g0.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko10g13kcal0.9g0.3g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.5g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g129kcal8.7g2.9g8.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317