Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.2g8.9kcal0.6g0g0.7g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g3.7g2.9kcal0.4g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g26kcal2.2g0.6g1.6g0g
Valittu annoskoko10g13kcal1.1g0.3g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.6g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g126kcal10.7g2.9g7.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94573