Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Keräkaali, 100g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa, tuore1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g9kcal0.2g1g0.2g0g
Valittu annoskoko10g5kcal0.1g0.5g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g43kcal1g4.8g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389