Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.2g1.2kcal0g0.2g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g1g9kcal0g0g1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g28kcal0.2g2.2g2g0.2g
Valittu annoskoko10g14kcal0.1g1.1g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.1g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g139kcal1g10.8g9.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234