Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g4.4g5.5kcal0.2g0.1g0.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2.6g10kcal0.7g0.1g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Ruisjauho Pirkka0.8g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g44kcal2.6g1.8g2.8g0.2g
Valittu annoskoko10g22kcal1.3g0.9g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.7g0.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g214kcal12.7g8.8g13.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368