Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 2.3g4.7kcal0.7g0g0.2g0g
Siankylki, raaka0.6g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.9g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g22kcal1.8g1.4g0.8g0g
Valittu annoskoko10g11kcal0.9g0.7g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.5g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g105kcal8.7g6.8g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933