Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1.5g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Katkarapu, rainbow6.6g6.6kcal1.5g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g17kcal3g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko10g9kcal1.5g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.8g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g84kcal14.6g1.9g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889