Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g5.7g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Nakki, keskiarvo 2.3g5.5kcal0.3g0g0.5g0g
Kananmuna, paistettu 1.3g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g30kcal1.2g1.4g2.2g0.2g
Valittu annoskoko10g15kcal0.6g0.7g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.3g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g143kcal5.8g6.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386094