Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2.2g3.7kcal0.4g0g0.2g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino2.2g7.5kcal0.5g1.2g0.1g0.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 3.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Ketsuppi, Felix0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g0.2g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g32kcal2.6g3g1g0.2g
Valittu annoskoko10g16kcal1.3g1.5g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.7g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g155kcal12.7g14.7g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286649