Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)4.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Silakkafilee 5.3g7.6kcal0.8g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g19kcal1.6g0.8g1g0g
Valittu annoskoko10g9kcal0.8g0.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g91kcal7.8g3.9g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80092