Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Sokeri1.6g6.6kcal0g1.6g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1.6g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)3.7g12kcal0.6g2g0.1g0.5g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Marianne crush 150g1.3g5.6kcal0g1.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g80kcal1.6g9.6g3.6g1g
Valittu annoskoko10g40kcal0.8g4.8g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna5g20kcal0.4g2.4g0.9g0.3g
Arvot/100g100g393kcal7.8g47.1g17.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=184622