Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4.2g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 2.1g2.3kcal0.4g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sieni tatti, hapero 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g27kcal1g1.8g1.6g0g
Valittu annoskoko10g14kcal0.5g0.9g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.3g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g132kcal4.9g8.7g7.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282