Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 2.7g5kcal0.7g0g0.2g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kurkku, tuore1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, tuore3.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sinappi 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g13kcal1.4g0.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko11g7kcal0.7g0.1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.4g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g63kcal6.7g1g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294763