Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 6.2g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Herne 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g10kcal0.2g1g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g5kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g51kcal1g4.9g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953