Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 5.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Nokkonen 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g6kcal0g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g3kcal0g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g31kcal0g1.9g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738