Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis4.6g5.1kcal1g0g0.1g0g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.3g1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g14kcal2.2g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko10g7kcal1.1g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.6g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g65kcal10.6g1.9g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183