Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 4.1g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 4.7g10kcal0.8g0g0.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.3g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1g3.4kcal0g0g0.4g0g
Pekoni, paistettu 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g35kcal2.2g0.2g2.8g0.2g
Valittu annoskoko10g18kcal1.1g0.1g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.6g0.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g171kcal10.7g1g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886