Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.6g2kcal0g0.4g0g0g
Bataatti, kuorittu 1.8g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%0.6g0.6kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g13kcal0.2g1.6g0.4g0.4g
Valittu annoskoko10g7kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g64kcal1g7.7g1.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902