Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön0.1g0.7kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.9g4.9kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g16kcal1.2g0.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko10g8kcal0.6g0.1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g79kcal5.8g1g3.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244737