Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.2g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Kuohukerma2g6.7kcal0g0.1g0.7g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.3g1.1kcal0g0g0.1g0g
Paprika punainen 1g0.3kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä 2.9g5.6kcal0.8g0g0.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g37kcal2.4g0.2g2.8g0g
Valittu annoskoko10g19kcal1.2g0.1g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.6g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g178kcal11.5g1g13.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005