Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 5.3g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g2.6g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto1.3g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g24kcal1.2g2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko10g12kcal0.6g1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.3g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.6g5.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115314