Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g3.1g4.9kcal0.7g0g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 4.7g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Porkkana 0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g19kcal1.6g1.6g0.4g0g
Valittu annoskoko10g9kcal0.8g0.8g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g90kcal7.8g7.8g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120839