Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3.9g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Lanttu 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.3g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g13kcal0.6g1.4g0.4g0g
Valittu annoskoko11g7kcal0.3g0.7g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g62kcal2.9g6.7g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877