Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.3g3.9kcal0.4g0g0.2g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.3g1.8kcal0g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g13kcal0.8g1g0.4g0g
Valittu annoskoko10g7kcal0.4g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g64kcal3.8g4.8g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571