Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman1.6g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Juuriselleri 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g8kcal0.4g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko11g4kcal0.2g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g39kcal1.9g1.9g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512