Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1.4g0.5kcal0.1g0g0g0g
Lanttu 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 2.1g1.6kcal0.4g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g8kcal1g0g0.2g0g
Valittu annoskoko11g4kcal0.5g0g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.3g0g0.1g0g
Arvot/100g100g38kcal4.7g0g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315160