Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g6g2.4kcal0g0.7g0g0g
Kaurahiutale 0.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g38kcal1g7g0.6g0.4g
Valittu annoskoko11g19kcal0.5g3.5g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.3g1.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g181kcal4.7g33g2.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316844