Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 6.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Paprika keltainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli2g5.9kcal0.1g0.1g0.6g0g
Oliiviöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g20kcal0.2g0.6g1.8g0g
Valittu annoskoko11g10kcal0.1g0.3g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.1g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g93kcal0.9g2.8g8.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716