Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 0.7g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g3.3g3.9kcal0.6g0g0.1g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 2.3g1kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Ruusukaali 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g15kcal1.4g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko11g8kcal0.7g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.4g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g72kcal6.7g1.9g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959