Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g1g4kcal0g1g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.9g6.6kcal0g0g0.7g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Mustikka metsä- 2.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 1.8g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g46kcal1g6.4g1.4g0.4g
Valittu annoskoko10g23kcal0.5g3.2g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.3g1.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g224kcal4.9g31.1g6.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296999