Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.4kcal0g0g0.7g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g6.6g22kcal0.9g4.5g0.1g0.4g
Kanttarelli, tuore, annos 50g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g1.1g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g66kcal2.6g9g2.2g0.8g
Valittu annoskoko11g33kcal1.3g4.5g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g17kcal0.7g2.3g0.6g0.2g
Arvot/100g100g312kcal12.3g42.5g10.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303333