Nypyn lohikatkarapupiirakka

Tästä annoksesta tulee iso uunipannullinen.

Paista 220 asteessa 35 min uunin alaosassa.

Käytin siis 2 sunnuntaipiirakkapohjaa.

Pohjan päälle katkaravut, lohi silputtuna, vihannekset.

Pilkoin siis kaikki täyteainekset isoon kippaan, sekoitin sekaisin ja sitten kippasin pohjan päälle.

Tällä määrällä täytettä on runsaasti.

Päälle sitten kevytkermasta, kananmunista, juustoraasteesta ja mausteista sekoitettu liemi.

( ja tietysti samassa kipassa, missä sekoitin täytteen, ei lisää tiskejä nääs)

Toinen kerma oli valion yrttinen ruokakerma, kun sattui olemaan kaapissa.

Vähemmillä kaloreilla pääsisi jos molemmat 4 % Floran sekoitetta tai peräti maitoa.

Mausteena pippurisekoitusta, tilliä en punninnut.

Hiilihydraatteja melko vähän, sopinee myös niitä pelkääville

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai2.2g8.1kcal0.1g0.7g0.5g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 0.8g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.1g1.8kcal0g0g0.2g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1.1g0.7kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)1.1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Katkarapu, rainbow1.6g1.6kcal0.4g0g0g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g36kcal2g1.4g2.2g0g
Valittu annoskoko10g18kcal1g0.7g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.5g0.4g0.6g0g
Arvot/100g100g175kcal9.6g6.7g10.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448238