Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)5.3g13kcal0.4g2.6g0.1g0.1g
Pesto (Pirkka)0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g0.7g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g33kcal1g5.6g0.6g0.4g
Valittu annoskoko11g16kcal0.5g2.8g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.3g1.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g154kcal4.7g26.4g2.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484