Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g2g3.1kcal0.4g0.1g0.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Purjosipuli 2g0.4kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g0.4g1.3kcal0g0.2g0g0g
Vesi0.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g2g1kcal0.1g0.1g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g2.9g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g18kcal1.2g0.8g0.8g0g
Valittu annoskoko11g9kcal0.6g0.4g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g85kcal5.7g3.8g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266171