Soijarouhelasagne

Täyte:
Kuumenna 0,5 dl rypsiöljyä pannussa ja sekoita siihen soijarouhe.

Lisää vesi vähin erin ja mausta soijakastikkeella.

Rouhe on valmis, kun vesi on imeytynyt.

Hienonna sipuli ja kasvikset (esim.

porkkana, paprika; muutkin käyvät) ja paista niitä paistinpannulla.

Sekoita kasvisten joukkoon tomaattipyree ja -murska sekä haluamasi mausteet.

Lisää sekaan soijarouhe.

Kastike:
Kuumenna 1 dl rypsiöljyä ja lisää jauhot.

Sekoita tasaiseksi ja anna lämmetä.

Lisää maito sekoittaen, ja lopulta juusto.

Sekoita kunnes seos on tasainen.

Kokoaminen:
Lado täytettä ja lasagnelevyjä vuorotellen uunivuokaan.

Kaada päälle kastike.

Valmistus:
Kypsennä lasagne 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g0.8g2.5kcal0.4g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%0.8g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Vesi0.4g0kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy Rainbow1.8g6.7kcal0.3g1.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g37kcal2g3.6g1.6g0.2g
Valittu annoskoko11g19kcal1g1.8g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.5g0.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g174kcal9.3g16.8g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233291