Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola0.5g0.8kcal0g0g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima1g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Paprika punainen 3.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 3.9g8.7kcal0.7g0g0.7g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g1.2g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g35kcal2.2g0.2g2.8g0.2g
Valittu annoskoko11g18kcal1.1g0.1g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.6g0.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g166kcal10.4g0.9g13.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535