Jauhelihasapuska

Ruskista about puoli kiloa naudan paistijauhelihaa pienessä lirauksessa rypsiöljyä, mausta vaikka mustapippurirouheella.

Voipi paistaa ilman öljyäkin, niin aina kevenee.

Veteen kiehumaan pari porkkanaa pienehköinä kuutioina ja pari sipulia samanmoisina paloina.

Perään vaikkapa maustepippureita.

Samaan veteen keskikokoinen kukkakaali suht suurina paloina, korvaa perunan.

Nakkase mukaan yksi kuutio vähärasvaista lihalientä ja jauhelihat.

Kun rehut on suht kypsiä, niin pari pussia keittojuureksia sekaan ja persiljaa + muita yrttejä maun mukaan.

Vesi puuttuu tarvikkeista, koska jokainen saa päättää haluaako soppaa vai tiukempaa patatyyppistä tavaraa.

Itse tykkään, että on vähän tukuisampaa, joten en niin hirveästi vedellä lotraa.

On ruokaisampaakin.

Samaten en annosmäärää tästä syystä laittanut, kun sapuskaa tulee joko enempi tai vähempi veden määrästä riippuen.

Hyvää on, hamp-hamp.

Vaan jostain syystä ohjelma näyttää ihan väkistenkin yhtä annosta...

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha nauta 5%2.9g3.8kcal0.6g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio vähärasv.&vähäsuol. Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Keittojuures, Pirkka2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 3.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g13kcal1.4g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko11g6kcal0.7g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.4g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g60kcal6.5g1.9g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72352