Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%5.5g9kcal1.1g0g0.5g0g
Ranskankerma Valio1.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g1.1g1.7kcal0g0g0.2g0g
Pekoni Pirkka1.3g3.7kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g38kcal2.6g0.2g2.8g0g
Valittu annoskoko11g19kcal1.3g0.1g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.7g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g177kcal12.1g0.9g13.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161